Arbëri

Haradinaj në televizionin serb: S’kemi politikë të jashtme, ndjekim atë të Amerikës

Haradinaj në televizionin serb: S’kemi politikë të jashtme, ndjekim atë të Amerikës
Foto: Koha / ilustrim

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se Kosova nuk ka politikë të jashtme dhe se ndjek vetëm politikën e Amerikës.

Haradinaj, në një intervistë për televizionin serb “Happy”, ka thënë se ka qenë pjesë e ekipit që e ka përkrahur marrëveshjen e Brukselit.