Arbëri

Si u rivarrosën Jasharajt në Prekaz?

 

Fotoreporteri i Kohës Ditore, Alban Bujari, rrëfen për COSMO në KTV, se si u rivarrosën të vrarët e familjes Jashari në mars 1998.

Ai kishte qenë atë ditë në Prekaz bashkë me një ekip të televizionit gjerman ZDF dhe madje kishte asistuar në rivarrosjen e trupave.