Arbëri

Presidenti i Hungarisë uron dhjetëvjetorin e pavarësisë së Kosovës

Presidenti i Hungarisë uron dhjetëvjetorin e pavarësisë së Kosovës

Presidenti i Hungarisë, Janos Ader, i ka dërguar një telegram urimi Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, me rastin e shënimit të dhjetëvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

Ka thënë se marrëdhëniet e Kosovës dhe Hungarisë janë zhvilluar në mënyrë dinamike duke kontribuar dy vendet. Ader, tha se Hungaria do vazhdojë të ndihmojë Kosovën në jetësimin e aspiratave euro-atlantike.