Arbëri

EUobserver: Letra e Spanjës kundër Kosovës në BE, “me ndikim të vogël”

EUobserver: Letra e Spanjës kundër Kosovës në BE, “me ndikim të vogël”
Foto: Reuters

Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, po planifikon një turne në Ballkanin Perëndimor me qëllim të luftimit të ndikimit rus e kinez.

Udhëtimi i tij, nga 26 shkurti deri më 1 mars, do të përfshijë Prishtinën, Tiranën, Podgoricën, Shkupin, Sarajevën dhe Beogradin para se të përfundojë me një vizitë në Sofje, vend i cili kryeson presidencën aktuale të BE-së.