Arbëri

Ish – punëtorët e Fabrikës së Tubave padisin Qeverinë dhe AKP-në

 

Me një vendim të Gjykatës Kushtetuese në duar, për më shumë se 6 vjet, ish-punëtorët e Fabrikës së Tubave të Ferizajt u sollën poshtë e lartë institucioneve, por pa rezultat, raporton KTV.

Pasi qeveria dhe Agjencia Kosovare e Privatizimit nuk e ekzekutuan atë, tani punëtorët kanë ngritur kallëzim penal ndaj tyre për keqpërdorim të pozitës a autoritetit zyrtar.