Arbëri

Ligji për të pagjeturit, fund e krye diskriminues

 

Që nga titulli e deri te shkronja e fundit, ligji aktual për të pagjeturit po konsiderohet si diskriminues për familjarët, raporton KTV.

Vetë përfaqësuesit e familjarëve të të pagjeturve kanë pasur kritika të shumta për komisionin për të pagjeturit si dhe gjithë liderët politikë në përgjithësi që këtë kategori, sipas tyre, e kanë lënë pas dore.