Arbëri

Përplasen në Sarajevë Mustafa e Vuçiq

 

Në Sarajevë, ku sot u zhvillua samiti i kryeministrave të Ballkanit Perëndimor, siç raportojnë mediet, gjatë darkës ka shpërthyer një përplasje midis kryeministrit të Kosovës dhe atij të Serbisë, Isa Mustafës e Aleksandar Vuçiqit.

Kryeministrat biseduan për mbledhjen e tretë koordinuese të donatorëve për nevojat dhe prioritetet e rajonit me vështrim të trendeve dhe të arritjeve në fushën e zhvillimit të qëndrueshëm, reformat e sundimit publik të së drejtës, lirinë e shprehjes dhe sfidat e sigurisë.