Arbëri

BQK-ja me plan rreth implementimit të Rregullores, procesi do të zgjasë 3 muaj

Foto: AP
 

Banka Qendrore e Kosovës ka dalë të hënën me njoftim rreth periudhës tranzitore për implementimin e Rregullores për operacione me para të gatshme.

Sipas planit të publikuar, brenda një periudhe tremujore do të mundësohet informimi dhe bashkëpunimi i plotë me institucionet bankare për operacione me para të gatshme në valutën euro.