Arbëri

Zëdhënësi i VV-së: Cilësia në arsim s’mund të ndërrohet për 2-3 vjet

 

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Arlind Manxhuka, ka reaguar sa u përket rezultateve të testit PISA, duke thënë se cilësia në arsim nuk mund të përmirësohet për 2-3 vjet.

Ai ka thënë se ndryshimet në këtë fushë kanë filluar dhe përpjekja është serioze e jo kozmetike, por se sipas tij rezultatet e këtyre ndryshimeve do të shihen shumë më vonë.