Arbëri

Elezi: KQZ-ja shumë shpejt do t’i kthejë përgjigje kërkesave për peticion për largimin e kryetarëve

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka thënë se po shqyrtohen e-mailat që kanë marrë nga disa qytetarë me kërkesë për largimin e katër kryetarëve të komunave veriore.

Një grup i serbëve të Kosovës kanë bërë kërkesë për peticion për shkarkimin e kryetarëve të Mitrovicës së Veriut, Zveçanit, Zubin-Potokut dhe Leposaviqit.