Arbëri

SHSKUK-ja kërkon raport nga dy klinika lidhur me raportimet e KOHËS

Foto: Driton Paçarada - KOHA
 

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka reaguar lidhur me dy artikuj të publikuar nga KOHA, lidhur me kryerjen e operacionit në Klinikën e Urologjisë, pa anestezion, e po ashtu, mosoperimin e pacientit tjetër dhe dyshimin se i njëjti është kryer në klinikë private.

Përmes një postimi në ">Facebook, bëhet e ditur se menaxhmenti i SHSKUK-së, ka kërkuar raport me shkrim nga dy klinikat përkatëse dhe janë në pritjet të këtyre raporteve, për të proceduar tutje me rastet.