Arbëri

Rashiti: Fondi Sovran ia mundëson shtetit të ndërhyjë në ekonomi

 

Levik Rashiti nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), ka deklaruar se Fondi Sovran ia mundëson shtetit të ndërhyjë në ekonomi.

Të enjten në “Interaktiv” të KTV-së, Rashiti ka thënë se problemi qëndron te kapitulli 9 i Kushtutës së Kosovës, pasi aty vihen rregullat e një tregu të lirë ku shteti ka rol intervenues.