Arbëri

Perteshi: Pas sulmit në Banjskë të gjitha kërkesat e Beogradit në dialog bien, edhe Asociacioni

 

Skënder Perteshi nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë ka thënë se sulmi në Banjskë i drejtuar dhe organizuar nga Milan Radoiçiq ka qenë i dirigjuar nga shërbimet e sigurisë së Serbisë.

Ai ka thënë se nga Serbia mund të pritet gjithçka. Perteshi ka shtuar se arrestimi i Radoiçiqit është arsyetim i Beogradit para ndërkombëtarëve.