Arbëri

Ambasadat e Kosovës e nderojnë policin e vrarë

 

Ambasada e Kosovës në Bruksel ka vendosur lule dhe ka ndezur qirinj në nderim të policit të vrarë në detyrë të dielën në Banjskë të Zveçanit, Afrim Bunjaku.

Ambasadori Agron Bajrami nëpërmjet një postimi në Facebook ka thënë se bashkëatdhetarët janë të gatshëm për të ofruar mbështetje për vendin.