Arbëri

Qeveria ndan 10 milionë euro për efiçiencë të energjisë

 

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se ka shpallur thirrjen publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje për shtëpi dhe banesa, që financohet nga Bashkimi Evropian (BE).

Qeveria e Kosovës ka ndarë 10 milionë euro për zbatim të masës së efiçiencës së energjisë për shtëpitë individuale të banimit.