Arbëri

Aliu: Po bëjmë çmos që rruga Prishtinë – Podujevë të përfundohet sa më parë

 

Ministria i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka thënë se po bëjnë çmos që rruga Prishtinë – Podujevë të përfundohet sa më parë.

Aliu ka publikuar në Facebook video nga punimet në rrugë.