Arbëri

​Refuzohen nëntë kërkesa për statusin e viktimave pjesëmarrëse në çështjen Thaçi dhe të tjerët

 

Trupi gjykues II ka hedhur poshtë raportin e fundit me nëntë kërkesa për statusin e viktimave pjesëmarrëse në çështjen Thaçi dhe të tjerët.

Gjykatësit kanë refuzuan të merrnin në konsideratë besueshmërinë e këtyre kërkesave pasi afati kohor për dorëzimin e tyre në këtë çështje ka skaduar më 15 shkurt të këtij viti.