Arbëri

Mbretëria e Bashkuar kërkon “angazhim konstruktiv” në dialog, pa vonesa

Nicholas Abbott - ambasadori i Britanise ne Kosove
 

Mbretëria e Bashkuar u ka bërë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të angazhohen në mënyrë konstruktive dhe të sinqertë e pa vonesa të mëtejme në dialogun për normalizim raportesh.

Në Twitter, Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë i ka dhënë përkrahje letrës së BE-së, nëpërmjet së cilës i kërkohet Kosovës që të nisë sa më shpejt procedurat për themelimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe.