Arbëri

35 për qind e premtimeve të kryetarëve të komunave as nuk kanë filluar të përmbushen

 

35 për qind e premtimeve që kanë dhënë kryetarët e komunave në zgjedhjet komunale, as nuk kanë filluar të përmbushen.

Sipas një hulumtimi që Instituti GAP e ka publikuar të enjten, deri më tani janë përmbushur 26 për qind e premtimeve të kryetarëve të komunave, gjysmë të përmbushura janë 16 për qind dhe 23 për qind e tyre kanë filluar të përmbushen.