Arbëri

Bërnabiq: KFOR-i po i mbron okupuesit

 

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka thënë se situata në Kosovë kurrë nuk ka qenë më e vështirë.

Ajo ka falënderuar qytetarët serbë “që qëndruan të qetë dhe po përmbahen nga dhuna”, transmeton “RTS”.