Arbëri

Udhëtoni me çmime ekonomike prej katër vendeve evropiane drejt Kosovës

Vera është gjithmonë e mrekullueshme për të udhëtuar. Planifikimi i pushimeve verore në vendlindje rekomandohet të bëhet sa më herët që është e mundur. Kjo mundëson që të siguroni biletën tuaj të udhëtimi me çmim të volitshëm për të vizituar më të dashurit tuaj në Atdhe.

Kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket ka krijuar mundësi të favorshme të udhëtoni me çmime ekonomike drejt Kosovës nga Gjermania, Zvicra, Sllovenia dhe Suedia.

Shfrytëzoni mundësinë të rezervoni biletën tuaj me super çmim TANI.

Duke klikuar në këtë LINK do të keni mundësi të rezervoni shumë shpejt biletën tuaj dhe të përfitoni PA PAGESE rezervimin e ulëses, bagazh dore dhe bagazh shtesë deri në 20 kilogram.

Pagesën e biletës tuaj mund ta bëni me Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance dhe E Finance.

Kujdesi maksimal ndaj klientit

Ne sigurohemi që udhëtarët tanë të pranojnë shërbime korrekte dhe profesionale prandaj kemi vënë në dispozicion qendrën e thirrjeve çdo ditë duke filluar nga ora 8.00 – 23.00.

Për çdo paqartësi, pyetje, sugjerim, kërkesë ose rezervim ju lusim të telefononi në:

 • ?? +49 7621 9165 313
 • ?? +41 61 510 06 86
 • ?? +383 49 200 286
 • ?? +46 470 580 944
 • ?? +386 47 774 141

Këto janë destinacionet që mund të udhëtoni me Prishtina Ticket:

 • Prishtinë – Basel/Mulhouse - Prishtinë;
 • Prishtinë – Düsseldorf - Prishtinë;
 • Prishtinë – Stuttgart - Prishtinë;
 • Prishtinë – Münster Osnabrück - Prishtinë;
 • Prishtinë – München - Prishtinë;
 • Prishtinë – Berlin Brandenburg - Prishtinë;
 • Prishtinë – Nürnberg - Prishtinë;
 • Prishtinë – Ljubljana - Prishtinë.
 • Prishtinë – Växjö-Smaland - Prishtinë;

Gjatë vitit 2022 me Prishtina Ticket dhe GP Aviation udhëtuan gjithsejtë 365.357 pasagjerë. Ky numër përbën 12.22% të udhëtarëve që kanë udhëtuar nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. Bazuar në këto të dhëna, Prishtina Ticket është kompania më e madhe shqiptare.

Prishtina Ticket do të vazhdojë të ofrojë mundësi të udhëtimit me çmime ekonomike.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

*Artikull i sponsorizuar