Arbëri

Familjarët thonë se Deklarata për të pagjeturit është ende e mjegulluar

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Koordinatori i Qendrës Burimore për Personat e Zhdukur, Bajram Qerkinaj, ka thënë se miratimi i Deklaratës për Personat e Zhdukur mes Kosovës dhe Serbisë, është ende situatë e mjegulluar.

Ai në kuadër të debatit “Deklarata e përbashkët e Beogradit dhe Prishtinës për të pagjeturit – mundësitë dhe pritjet”, ka thënë se politikanët po flasin atë që ju konvenon.