Arbëri

Pushteti pa opozitën miraton disa nga pikat e papërfunduara në disa seanca plenare

Foto: Alban Bujari - KOHA
 

Deputetët e pushtetit në seancën e jashtëzakonshme të thirrur të enjten, kanë miratuar disa nga pikat e papërfunduara në disa seanca plenare.

Deputetët e PDK-së të enjten e kanë lëshuar Kuvendin pasi që nuk është votuar mocioni i tyre për të futur në rend dite diskutimin lidhur me arrestimin e drejtorit të KEK-ut, Nagip Krasniqi, ndërsa deputetët e LDK-së dhe të AAK-së, në shenjë proteste për siç kanë thënë, faktin që Qeveria po do të ua marrë të hyrat vetjake komunave.