Arbëri

Kurti: Mbrojtja dhe të drejtat e minoriteteve trajtohen me prioritet në dialog me Serbinë

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka përmendur disa nga veprimet e ndërmarra nga Qeveria për punësimin e pakicave në Kosovë.

Në konferencën për koordinimin e donatorëve për komunitetet joshumicë, të organizuar nga Zyra për Çështje të Komuniteteve në kuadër të Zyrës së Kryeministrit të mërkurën, Kurti ka thënë se në dialogun e ndërmjetësuar nga Brukseli, midis kosovës dhe Serbisë, çështja e komuniteteve joshumicë trajtohet me prioritet.