Arbëri

Begaj për marrëveshjen e arritur: Garanci për paqen dhe të ardhmen e rajonit në BE

Presidenti i Shqiperise, Bajram Begaj
 

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj ka përshëndetur sot arritjen e pajtueshmërisë së Kosovës dhe Serbisë në orët e vona të së shtunës mbi aneksin e zbatimit të planit evropian.

Ai ka potencuar se dakordësimi është garanci më shumë për paqen, stabilitetin dhe të ardhmen e rajonit në Bashkimin Evropian.