Arbëri

Policia serbe ndalon politikanin opozitar Sanduloviq në Merdar, s’e lejon të hyjë në Serbi

 

Politikani serb Nikola Sanduloviq, ish-kandidati për president të Serbisë, është ndaluar nga policia serbe në pikën kufitare Merdar dhe nuk po lejohet të hyjë në territor të Serbisë.

Sanduloviq ka thënë se arsye është një marrëveshje që sot e ka firmosur Partia Republikane e Serbisë me atë të Kosovës, për njohje të ndërsjellë mes tyre.