Arbëri

Jasharaj: Shkollat ende janë te shpuza e shkumësi

Foto: KOHA
 

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, ka deklaruar se shkollat kosovare ende kanë mungesë të madhe të mjeteve dhe të teknologjisë. Ai ka thënë për KOHËN në Ditën e Mësuesit se mësimdhënësit japin kontributin e tyre, por “shpuza dhe shkumësi” ende janë pjesë e procesit mësimor.

Sipas Jasharajt, pos disa shkollave që kanë përfituar donacione të huaja që janë më të rregulluara, shumica e tyre s’i kanë kushtet e shekullit XXI.