Arbëri

Komisioni miraton në parim ndryshimin e ligjit ku përcaktohet shkarkimi i bordit të KPMM-së

Foto: Alban Bujari - KOHA
 

Komisioni parlamentar për Ekonomi ka miratuar në parim plotësim ndryshimin e Ligjit për minerale dhe minerale i cili është proceduar për shqyrtim në Kuvend.

Ky plotësim-ndryshim me propozim të anëtares së Komisionit, nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosjë (LVV), Mimoza Kusari Lila ka ndodhur për t’i ikur kontesteve administrative në gjykatë administrative pas shkarkimit të Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM).