Arbëri

Avokati i Popullit ka pranuar 18 ankesa për Ligjin e pagave

 

Institucioni i Avokatit të Popullit (IAP)ka pranuar gjithsej 18 ankesa për Ligjin e pagave. Këto ankesa zëdhënësi i IAP-së, Petrit Çollaku ka thënë se do të shqyrtohen brenda afatit ligjor prej gjashtë muajsh dhe pas kësaj do të dalë me një qëndrim për Ligjin, i cili është miratuar në Kuvend në dhjetor të vitit të kaluar.

Çollaku, ka thënë se përveç Këshillit Prokurorial të Kosovës e sindikatave të ndryshme, ankesa për këtë Ligj kanë deponuar edhe disa qytetarë.