Arbëri

MF-ja përmes platformës planifikon punësimin e mbi 10 mijë të rinjve në vitin e parë

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Ministria e Financave, Punëve dhe Transfereve ka lansuar Platformën për Punësim të të rinjve.

Kryeministri Albin Kurti, ka thënë se punësimi dhe drejtësia janë titulli i programit të Qeverisë.