Arbëri

Qeveria shprehet e gatshme për mbështetje të Turqisë pas tërmetit

Qeveria e Kosovës
 

Qeveria e Kosovës deklaroi se qëndron në gatishmëri të plotë për mbështetje dhe solidaritet me Turqinë pas tërmetit tragjik që la qindra viktima.

Nëpërmjet një komunikate, Qeveria tha të hënën se Ambasada e Kosovës në Ankara do të vazhdojë të marrë informata nga autoritetet turke nëse në qytetet e goditura ka shtetas të Kosovës, për t’iu ofruar ndihmën e nevojshme.