Arbëri

Mehaj: Kosova ia ofroi Turqisë kapacitetet pas tërmetit

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, deklaroi se Kosova ia ka ofruar Turqisë të gjitha kapacitetet profesionale për reagim, kërkim-shpëtim dhe rimëkëmbje, pas termeit të fuqishëm që lanë qindra të vdekur.

Ai shkroi në Facebook të hënën se në këto çaste të vështira për popullin turk, lutjet janë për ta, ndërsa uroi që “numri i viktimave dhe i dëmeve të jetë sa më i vogël”.