Arbëri

Rizvanolli: Aktivizoni bojlerin e tharësen pas orës 24:00

Artane Rizvanolli - konferenca
 

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, iu ka bërë thirrje qytetarëve që gjatë temperaturave të ulëta, të mos e ngarkojnë rrjetin elektro-energjetik.

Rizvanolli bëri thirrje që bojleri, tharësja, enëlarësja dhe rrobalarësja të shfrytëzohen pas orës 24:00, ndërsa tha të shkyçen dritat e panevojshme.