Arbëri

Kamberi: Në Kuvendin e Serbisë u shfaq retorika e viteve të '90-ta

 

Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi, e ka cilësuar rrëmujë dhe mungesë elementare të sensin për realitetin në Kosovë, atë që ka ndodhur të enjten në seancën e mbajtur në këtë kuvend.

Përmes një postimi në Facebook, Kamberi ka thënë se është rikthyer sërish retorika e viteve të 90-ta.