Arbëri

“E ke dorëzuar Kosovën”, “Jo ultimatumit, jo kapitullimit”, mesazhet e opozitës për Vuçiqin

 

Opozita në Serbi ka pritur presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq me parulla si “E ke dorëzuar Kosovën”, “jo ultimatum, jo kapitullim”, ndërsa ai po fliste për Kosovën në seancë.

Në këto parulla ishte një fotografi edhe e ish-politikanit serb Oliver Ivanoviq, që ishte vrarë pesë vjet më parë dhe përcillej me mesazhin “Do të jepni përgjegjësi”.