Arbëri

Mitrovica, rajoni më i prekur nga ndërprerja me energjinë elektrike

 

Kompania për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë, KEDS, ka thënë se rajoni i Mitrovicës, përfshirë Skenderajn, është më i prekur nga ndërprerja me energjinë elektrike, si pasoj e vërshimeve që ndodhën të enjten.

Në një përgjigje për KOHËN, KEDS-i ka thënë se nga reshjet e dendura të shiut, dëme në distribuimin e energjisë janë shkaktuar edhe në rajonet e Pejës, Prizrenit dhe Gjakovës.