Arbëri

Vërshimet lanë pa mësim nxënësit e shtatë komunave

 

Për shkak të vërshimeve nga reshjet e shiut, nxënësit e shtatë komunave të Kosovës nuk shkuan në mësim të premten, ka njoftuar ministrja e Arsimit (MASHT), Arbërie Nagavci.

Në Mitrovicë, Skenderaj, Klinë dhe Zubin Potok, asnjë shkollë nuk ka mbajtur mësim si pasojë e dëmeve të shkaktuara nga vërshimet.