Arbëri

Më 2 shkurt shpallet vendimi i apelit për Gucatin e Haradinajn

 

Paneli i Gjykatës së Apelit e ka caktuar shpalljen e aktgjykimit të apelit në çështjen Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, për datën 2 shkurt 2023.

Kjo është bërë e ditur përmes njoftimit të publikuar në faqen zyrtare të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DhSK), raporton “Betimi për Drejtësi”.