Arbëri

KEDS-i mohon se ka filluar me reduktime të rrymës

 

KEDS-i ka mohuar se ka nisur me reduktime të rrymës sot.

Nga KEDS-i është thënë se as nuk ka njoftuar se do të fillojnë reduktimet dhe as që kanë filluar ato. KEDS ka thënë se ndërprerja e rrymës në disa zona për shkak të punimeve, nuk mund të interpretohet si reduktim.