Arbëri

Shala: Barrikada është testim i serbëve prej luftës së Kroacisë

 

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ) konsideron se situata në veri është e rëndë dhe se qytetarëve po u kushtëzohet liria e lëvizjes.

Kryetari i KMDLNJ-së, Behxhet Shala ka thënë se barrikadat e vendosura nga serbët lokalë po pengojnë procesin mësimor, furnizimin, qasjen në shërbime publike e shëndetësi.