Arbëri

Ambasadori gjerman: Dhuna kundër EULEX-it dhe organeve tjera të sigurisë duhet të ndalojë

EULEXi ne veri

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka thënë se janë të papranueshme sulmet në veri ndaj EULEX-it dhe organeve tjera që ofrojnë sigurinë.

Rohde ka bërë thirrje që këto sulme të ndalojnë menjëherë.

EULEX-i ka njoftuar se një patrullë i është sulmuar me shok-bomba në afërsi të barrikadave në Rudar.

“EULEX-i kontribuon për të ofruar siguri për gjithë qytetarët. Dhuna kundër EULEX-it dhe organeve tjera që ofrojnë sigurinë duhet të ndalen menjëherë”, ka shkruar Rohde në Twitter.