Arbëri

Miratohen në parim ndryshimet në Kodin e Procedurës Penale

Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Është miratuar në parim projektligji për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit të Procedurës penale.

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, njoftoi se miratimi u krye me 63 vota pro, asnjë kundër e asnjë abstenim. Prezent ishin 71 deputetë.