Arbëri

Kurti udhëton në Austri

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar në Vjenë.

Ai do të marrë pjesë në Samitin e liderëve të socialistëve dhe demokratëve të Ballkanit Perëndimor, ka njoftuar Zyra e Kryeministrit.