Arbëri

Osmani: Maqedonia e Veriut asnjëherë s’do t’i vendosë viza Kosovës

 

Ministri për Punë të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, ka thënë se asnjëherë nuk do t’i vendoset regjim vizash Kosovës, njofton “Alsat M”.

Osmani është pyetur në lidhje me gabimin që kishte bërë Komisioni Evropian në raport, ku kishte rekomanduar Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi që të harmonizojnë regjimin e vizave me atë të Bashkimit Evropian, përfshirë këtu vendosjen e regjimit të vizave për shtetasit e Kosovës.