Arbëri

LDK-ja kërkon nga Qeveria plan konkret për gjendjen në veri

Lumir Abdixhiku - kryetar i KQZ-se
 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërkuar nga Qeveria një qartësi dhe plan konkret për gjendjen në veri të vendit.

LDK-ja ka thënë se po ndjek me shqetësim të thellë ngjarjet e fundit në veri, ku sot pati sulme me shok-bomba e po ashtu të shtëna në komunat veriore, duke penguar zyrtarët e KQZ-së që të kryenin përgatitjet për zgjedhjet në këto komuna.