Arbëri

Ndahet nga jeta intelektuali prizrenas, inxhinieri i hidroteknikës, Galip Hoda

Galip Hoda
 

Është ndarë nga jeta në moshën 79-vje[are intelektuali prizrenas dhe inxhinieri i hidroteknikës, Galip Hoda.

Inxhinieri i shquar prizrenas, gjatë veprimtarisë së tij profesionale ishte pjesëmarrës i shumë projekteve të rëndësishme në Kosovë, sikurse projekti i Liqenit të Radoniqit, projekti i Hidrocentralit të Fierzës dhe projektet tjera.