Arbëri

Bajrami: E papranueshme që KE-ja po kërkon nga Mali i Zi e Maqedonia t’i vendosin viza Kosovës

 

Ambasadori i Kosovës në Bruksel, Agron Bajrami, e ka vlerësuar të papranueshme dhe shqetësuese që Komisioni Evropian, ka qortuar Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut që nuk kanë vendosur regjim të vizave me Kosovën.

KE-ja u ka rekomanduar dy vendeve që të rregullojnë politikat e vizave në vijë me ato të Bashkimit Evropian.