Arbëri

Vdiq drejtori menaxhues i Telegrafit dhe artisti Arlind Gjikolli

Arlind Gjikolli - Gjikla
 

Në moshën 41-vjeçare, vdiq, drejtori menaxhues i Telegrafit dhe artisti Arlind Gjikolli – Gjikla.

Gjikolli ishte themeluesi dhe shtylla krijuese e grupit WNC nga Peja, që zhanrin e muzikës rep në Kosovë e çoi në një stad më të zhvilluar, qoftë me tekste të angazhuara, me muzikë apo me interpretim.