Arbëri

Bislimi takon përfaqësuesit e OJQ-ve, diskutojnë për sektorin e energjisë

 

Zëvendëskryeministri, Besnik Bislimi dhe ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, të hënën kanë zhvilluar takimin e rregullt me përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile.

Sipas një njoftimi i Zyrës për Media të Qeverisë, ky takim i është kushtuar fushës së energjisë.