Arbëri

Viva Fresh Store shpërblehet me dy çmime nga Oda Ekonomike e Kosovës

 

Oda Ekonomike e Kosovës në shënimin e 60 vjetorit të saj, ka ndarë shpërblimet vjetore për kompanitë më të suksesshme të Republikës së Kosovës dhe më këtë rast, Viva Fresh Store është shpërblyer me dy çmime “Punëdhënësi i Vitit 2022” dhe “Tatimpaguesi i Vitit 2022”.

Menaxhmenti i Viva Fresh Store falënderon të gjithë bashkëpunëtorët e saj profesional të cilët edhe me tutje vazhdojnë të jenë pjesë e sukseseve të pandalshme të zhvillimit
dhe zgjerimit të kompanisë brenda dhe jashtë Kosovës.